Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Borrelen in onze Binnentuin of op onze unieke daktuin ‘the Roof’

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw (in-)formele borrel aan het eind van uw werksessie? Of om iets te vieren? Dan hebben wij de ideale ruimtes voor u. Welkom in onze Binnentuin en op onze daktuin ‘the Roof’!

Wij bieden volledig verzorgde arrangementen voor elke borrel, variërend van bier en traditionele bitterballen tot gin-tonics en exotische bites. Onze Binnentuin biedt ruimte aan ruim 80 bezoekers, terwijl onze daktuin zelfs ruimte biedt aan 100 personen. Niet alleen zijn beide ruimtes uitgerust met een volledig ingerichte bar, maar indien gewenst is er zelfs de mogelijkheid om te dineren.

Daarnaast organiseert PLNT, Leidse stichting voor innovatie en ondernemerschap, elke donderdag van 17:00 tot 18:30 de ‘open PLNT‘. Dit is een toegankelijke borrel gericht op ondernemers, zzp’ers, en iedereen die geïnteresseerd is in innovatie en ondernemerschap. Bij mooi weer vindt de borrel op onze daktuin plaats. Mocht het minder mooi zijn dan is iedereen van harte welkom in ons groene café de Binnentuin.

Kortom, bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om te borrelen dan bent u van harte welkom in ons café of in onze daktuin. We drinken graag een kopje koffie met u om uw wensen te bespreken. Mailt u liever? Ook dat kan, op hallo@rubenjerry.nl.

Sfeervolle borrel op onze daktuin
Borrel in de Binnentuin

Uw borrel in ons café of op onze daktuin?

Mail naar hallo@rubenjerry.nl, of loop gerust even langs voor een drankje. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Ook bent u altijd om onze ruimtes te komen bekijken!

Borrel in de Binnentuin