Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Openingstijden van onze rooftop bar:

Woensdag t/m vrijdag: 15:00 uur – 20:00 uur
Zaterdag & zondag: 14:00 uur – 20:00 uur

 

We hebben stevige en grote parasols dus ook met miezerig weer of een stevige zon, zit je er heerlijk bij op het mooiste dakterras van Leiden. En
wanneer het gezellig is dan blijven we in de avond nog een uurtje langer open.
Wanneer de rooftop bar niet open is, kun je op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 in ons gezellige café een drankje halen en daarmee op the Roof gaan zitten.
Tot snel!

Wat achtergrond

In april 2019 is de eerste echte daktuin van Leiden ‘the Roof’ officieel geopend, en is naast haar functie als testlocatie voor startups een unieke plek in Leiden voor inhoudelijke bijeenkomsten, business events en borrels.
De daktuin is een initiatief van PLNT, een binnenstedelijke innovatieve testlocatie en showcase voor startups en bedrijven. Tegelijkertijd is het ook een plek voor urban farming met kippen en bijen. Tevens staat er een escape-room: Code blauw. Hier word je met je team uitgedaagd om wateroverlast door een onverwachte storm met een hoosbui te voorkomen; durf jij de uitdaging aan?

Evenementje?

Het is ook mogelijk om besloten activiteiten te organiseren op ‘the Roof’, bijvoorbeeld een borrel of diner. Neem contact met ons op via hallo@rubenjerry.nl.
Daktuin The Roof