Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Zakelijke catering binnen PLNT

De Binnentuin verzorgt binnen PLNT diverse arrangementen voor zakelijke catering. Onze catering begint met onze heerlijke versgemalen koffie van Man met Bril en onze biologische fairtrade thee. Maar daarnaast bieden wij ook diverse cateringarrangementen voor gedurende de dag. Bijvoorbeeld een ontbijt met versgebakken croissants, smoothies, en yoghurt met granola. Lunch met luxe belegde broodjes en een huisgemaakte soep van de dag. Of een dinerbuffet; Italiaans, Thais, of iets op aanvraag. Want onze chefs kunnen werkelijk alles bereiden wat u maar zou willen.

Tot slot is er de mogelijkheid om uw evenement af te sluiten met een borrel in ons café de Binnentuin of op onze unieke daktuin ‘the Roof’. Beide ruimtes hebben een volledig ingerichte bar, en bieden plek aan groepen tot 100 personen. Onze cateringarrangementen bieden wij al aan voor groepen vanaf 4 personen, tot maximaal 200 personen.

 

Daarnaast verzorgen wij tevens zakelijke catering voor eendaagse of meerdaagse evenementen binnen PLNT. Zo verzorgden wij in 2018 de catering voor de dag van de stadslandbouw, waarbij wij een vegan menu samen hebben gesteld met louter lokale ingrediënten. Diverse meerdaagse evenementen waarvoor wij hebben mogen cateren zijn bijvoorbeeld Dutch Hacking Health,  de Copernicus hackathon van SBIC Noordwijk, en Startup24 Leiden. Meestal bestaat de catering voor zulke evenementen uit ontbijt, lunch, diner, en een afsluitende borrel, maar wij kijken er ook niet meer van op wanneer u aangeeft om 23:00 ’s avonds nog een snack te willen serveren voor de hard werkende deelnemers aan uw hackathon!

Bent u van plan om uw meerdaagse evenement binnen PLNT te houden? Wij praten graag met u over de gewenste catering. U kunt ons een e-mail sturen via debinnentuin@plnt.nl, of u kunt langslopen voor een kop koffie. Samen zullen inventariseren we uw wensen, wij sturen u een offerte, en niet staat ons nog in de weg om uw evenement tot een groot succes te maken.

Bekijk hier de mogelijkheden tot zaalhuur binnen PLNT. Indien u de ruimtes van PLNT wilt bekijken, bent u altijd meer dan welkom om binnen te lopen!

Brochure voor zakelijke catering

Zakelijke catering aanvragen voor uw evenement binnen PLNT?

Mail ons op debinnentuin@plnt.nl of loop langs in onze Binnentuin!

Zakelijke catering op daktuin the Roof