Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Afgestudeerd? Tijd voor je afstudeerborrel!

Na jaren hard werken (hopelijk heb je er ook wel een beetje van genoten!) zit je studie erop. Nu is het tijd voor een geweldige afstudeerborrel! Maar waar ga je die houden? Nou, op onze daktuin met rooftop bar of in ons groene café de Binnentuin natuurlijk!

Onze daktuin en ons café de Binnentuin zijn beiden regelmatig het toneel voor spetterende afstudeerborrels. Beide ruimtes beschikken over een volledig ingerichte bar, en zijn afzonderlijk te huur voor groepen tot 100 personen. En wil je een echt groot feest geven, dan kun je beide ruimtes zelfs tegelijk huren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dansfeest beneden en een lounge-cocktailbar op het dak? Of een borrel op het dak en een kleine afterparty binnen met je favoriete midnight snacks (kies maar welkje je graag wilt!)? Bedenk het maar zo gek je kunt!

Onze ruimtes zijn te huur voor vaste huurprijzen per avond, of tegen een omzetgarantie van € 400,- per ruimte. Dat laatste wat wil zeggen dat we geen zaalhuur rekenen wanneer je bij ons voor minimaal € 400 euro aan hapjes en drankjes afneemt. Beide ruimtes bieden de mogelijkheid om op een groot scherm presentaties te geven. Daarnaast kun je bij ons je eigen muziek afspelen, en als je wilt dat er gedanst kan worden dan maken wij daar graag plek voor.

Kom gerust langs om onze ruimtes te bekijken wanneer het bijna tijd is voor je afstudeerborrel of promotiefeest. We drinken samen een kopje koffie, bespreken je plannen, en verder komen we er altijd wel uit. Samen zorgen we ervoor dat jouw afstudeerborrel een onvergetelijke avond wordt!

Afstudeerborrel
Afstudeerborrel

Jouw afstudeerborrel houden bij de Binnentuin of op onze daktuin?

Loop binnen voor een kop koffie of mail naar hallo@rubenjerry.nl. Je bent altijd welkom om onze ruimtes te komen bekijken, en we maken graag een volledig vrijblijvende offerte voor je.

De Binnentuin: Afstudeerborrel, private dining, of andere evenementen