Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Daktuin ‘the Roof’

De eerste echte daktuin van Leiden is open! ‘The Roof’ is officieel geopend in april 2019, en is naast haar functie als testlocatie voor startups een unieke plek in Leiden voor inhoudelijke bijeenkomsten, business events en borrels.

Daktuin ‘The Roof’ is een initiatief van PLNT, een binnenstedelijke innovatieve testlocatie en showcase voor startups en bedrijven. Tegelijkertijd is het ook een plek voor urban farming met kippen en bijen. Tevens staat er een escape-room: Code blauw. Hier word je met je team uitgedaagd om wateroverlast door een onverwachte storm met een hoosbui te voorkomen; durf jij de uitdaging aan?

Openingstijden daktuin

Daktuin ‘The Roof’ is elke doordeweekse dag open en is vrij toegankelijk tijdens openingstijden van PLNT. Bij mooi weer is onze rooftop bar dagelijks om 14:00 geopend voor drankjes.

Daarnaast is er elke donderdag is er de ‘open PLNT’, een netwerkevent gericht op ondernemende studenten, ondernemers en iedereen met interesse in innovatie en ondernemerschap. Tot slot staan wij elke vrijdag klaar voor onze informele vrijdagmiddagborrel. Deze is bedoeld voor iedereen die zin heeft om even stoom af te komen blazen na een drukke werkweek. Immers, wie heeft er geen zin om het weekend in te luiden met een lekker hapje en een drankje op een zonnige daktuin?

Activiteiten op ‘the Roof’

Vanaf juli 2019 vinden er diverse activiteiten plaats op ‘the Roof’. Hou onze site en social media in de gaten voor de aankondigingen.

Wilt u een activiteit organiseren op ‘the Roof’? Neem contact met ons op via hallo@rubenjerry.nl.

Daktuin The Roof