Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Openingstijden daktuin ‘The Roof’

ma 09:00-20:00
di 09:00-20:00
wo 09:00-20:00
do 09:00-21:30
vr 09:00-22:30
za 15:30-22:30

 

De rooftop bar opent in de middag, voor die tijd kun je in ons café de Binnentuin een drankje (of iets te eten) halen en op the Roof gaan zitten!
Reserveren kan door een mailtje te sturen naar hallo@rubenjerry.nl of via het telefoonnummer 0648478018. Als je voor de deur staat kan je “aankloppen” door naar hetzelfde nummer te bellen of te appen, dan doen wij de deur voor je open.
Op werkdagen is De Binnentuin ook geopend voor heerlijke koffie en lunch. Daarnaast komen er nog een heleboel toffe evenementen aan die op het dak worden georganiseerd deze zomer, zoals een pubquiz, een Japanese night en live muziek. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de meest actuele informatie!

Wat achtergrond

In april 2019 is de eerste echte daktuin van Leiden ‘the Roof’ officieel geopend, en is naast haar functie als testlocatie voor startups een unieke plek in Leiden voor inhoudelijke bijeenkomsten, business events en borrels.
De daktuin is een initiatief van PLNT, een binnenstedelijke innovatieve testlocatie en showcase voor startups en bedrijven. Tegelijkertijd is het ook een plek voor urban farming met kippen en bijen. Tevens staat er een escape-room: Code blauw. Hier word je met je team uitgedaagd om wateroverlast door een onverwachte storm met een hoosbui te voorkomen; durf jij de uitdaging aan?

Evenementje?

Het is ook mogelijk om besloten activiteiten te organiseren op ‘the Roof’, bijvoorbeeld een borrel of diner. Neem contact met ons op via hallo@rubenjerry.nl.
Daktuin The Roof