Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Borrel @ The Roof

Koop hier je kaartje om te borrelen op de allermooiste daktuin in Leiden!

Met het toegangskaartje kan je elk weekend 2 uur lang bij ons op het dak borrelen, inclusief snacks en een strippenkaart voor de drankjes! We werken met twee borrelrondes: de vroege ronde begint om 17:00u (inloop va. 16:30u) en de late ronde begint om 19:30u (inloop va 19:00u). We kijken er naar uit om iedereen weer te verwelkomen!

Wat achtergrond.

In april 2019 is de eerste echte daktuin van Leiden ‘the Roof’ officieel geopend, en is naast haar functie als testlocatie voor startups een unieke plek in Leiden voor inhoudelijke bijeenkomsten, business events en borrels.
De daktuin is een initiatief van PLNT, een binnenstedelijke innovatieve testlocatie en showcase voor startups en bedrijven. Tegelijkertijd is het ook een plek voor urban farming met kippen en bijen. Tevens staat er een escape-room: Code blauw. Hier word je met je team uitgedaagd om wateroverlast door een onverwachte storm met een hoosbui te voorkomen; durf jij de uitdaging aan?

Evenementje?

Het is ook mogelijk om activiteiten te organiseren op ‘the Roof’. Bijvoorbeeld een borrel of diner. Neem contact met ons op via hallo@rubenjerry.nl. Dan kunnen wij samen kijken naar een manier om passende hospitality te leveren in deze bijzondere tijd.
Daktuin The Roof