Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Unieke eventlocatie in het centrum van Leiden

Tijd voor een feestje? Met onze daktuin – met rooftop bar – en ons café de Binnentuin hebben wij twee keer de ideale feestlocatie voor je. Of je nou op zoek bent naar een chill verjaardagsfeest, of juist een feest waarbij er non-stop wordt gedanst, bij ons ben je bij het juiste adres.

Wij verhuren onze feestlocatie en verzorgen indien gewenst de drankjes en hapjes. Maar verder laten we alles aan jou! Eigen muziek draaien? Check! Mogelijkheden om een live band neer te zetten? Geen probleem! Van tevoren een workshop breakdance? Kan allemaal! En gaan we tegen middernacht allemaal nog aan de midnight-snack? Bedenk het maar zo gek je kunt, we zullen er samen een geweldige avond van maken.

Onze feestlocaties zijn te huur in de avonden en in de weekenden. Je betaalt bij ons geen zaalhuur indien je voor minimaal €400,- aan hapjes en drankjes afneemt (per ruimte). Maar als je wilt dan kun je bij ons ook enkel de zaal huren en voor je eigen consumpties zorgen. In dat geval zullen wij een passend huurvoorstel voor je maken. En dan kun je jouw feest zo gaaf maken als je maar wilt! Wat dacht je van dansen in ons café en een cocktailbar op het dak? Of boven een silent disco en beneden lekker loungen met chille soulmuziek? We zijn heel benieuwd naar je plannen!

Rooftop yoga

Zoek jij een geweldige eventlocatie?

Loop gerust even binnen, of mail naar hallo@rubenjerry.nl. We horen graag je ideeën!

Feest in de Binnentuin