Ruben & Jerry's
takjes decoratie
De Binnentuin: Afstudeerborrel, private dining, of andere evenementen

Locatieverhuur & catering

Op zoek naar een geweldige locatie voor een business-event, zakelijke meeting, borrel of andere gelegenheid? In onze groene Binnentuin en fantastische daktuin ‘the Roof’ is werkelijk alles mogelijk. Jouw wensen en onze inhouse catering garanderen samen een onvergetelijke ervaring.

De Binnentuin en ‘the Roof’ kunnen apart of in combinatie worden gehuurd. Samen bieden ze ruimte voor events tot maar liefst 200 personen. In beide ruimtes is een volledig ingerichte bar aanwezig. Daarnaast is er de mogelijkheid om presentatiemiddelen als flipovers of audiovisuele apparatuur bij de ruimtes te huren.

Vanuit onze keuken verzorgen wij catering voor allerlei soorten evenementen. Bijvoorbeeld koffie- en theearrangementen voor zakelijke meetings. Of hapjes en drankjes voor afstudeerborrels. Ook kunnen wij op eetgebied al je wensen verzorgen. Een dinerbuffet na een workshop binnen PLNT? Geen probleem! Een uitgebreid menu voor een intiem etentje? U vraagt, wij koken! Tot slot bieden wij in samenwerking met What’s Cookin?! kookworkshops aan. Voor groepen tot 20 personen, zowel op doordeweekse dagen als in de weekenden.

Borrel

Onze catering en café of daktuin als perfecte combinatie voor jouw (in-)formele borrel. Van bier en bitterballen tot gin-tonics en exotische krekancini!

Zakelijke catering

Binnen PLNT verzorgen wij zakelijke cateringarrangementen. Inclusief de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een borrel in De Binnentuin of op ‘the Roof’

Eventlocatie

Workshop? Yoga-les? Of verjaardagsfeest? We hebben de perfect locatie in de aanbieding voor jouw event.

Private dining

Lange gedekte tafels met kaarsen en goede wijn? Check! Een menu dat kan variëren van 5-gangen Italiaans tot shared dining met diverse wereldgerechten? Check!

Afstudeerborrel of promotie

Afgestudeerd? Dan is het tijd voor een feestje! Onze Binnentuin en daktuin zijn regelmatig het toneel voor betaalbare afstudeerborrels.

– jouw event hier –

Op zoek naar een gave ruimte om jouw event te hosten? Mail ons op hallo@rubenjerry.nl, we zijn benieuwd naar je plannen!

Daktuin The Roof