Ruben & Jerry's
takjes decoratie

Private dining in onze Binnentuin

Lange gedekte tafels, goede flessen wijn op tafel, een chill muziekje erbij, en chefs die heerlijke gerechten komen brengen. In onze Binnentuin bieden wij een fantastische private dining experience. Voor een zakelijk diner, afstudeerfeest, kerstdiner, of gewoon omdat samen eten een van de allerleukste dingen is die wij kunnen bedenken.

Voor jouw private dining maken we graag samen met jou een menu. Hierbij houden we volledig rekening met jouw wensen. Italiaans, Grieks, Arabisch? Drie, vier, vijf, of zes gangen, of toch liever shared dining? Vegetarisch, vegan, of juist op basis van vlees of vis? Onze chefs kunnen het allemaal bereiden voor je. En vind je het te lastig om te kiezen dan kun je ons gewoon doorgeven wat voor soort gerechten jij lekker vindt. Met jouw input stellen onze chefs een uniek verrassingsmenu samen. Waarbij de enige garantie is dat je aan het eind van de avond bomvol zit met heerlijk eten en drinken.

Private dining in de Binnentuin
Private dining in de binnentuin

Private dining in de Binnentuin?

Mail ons op hallo@rubenjerry.nl of loop eens binnen voor een kop koffie; we horen graag je wensen, ideeën, en kunnen zelfs al beginnen met brainstormen over een menu voor jouw private dining avond!

Café de Binnentuin